АНКОС-66 ЕООД - Пожарогасене АГС, E-mail: info(@)ankos.eu Tel:+359-885-775821; +359-885-021131; Fax: +359-2-9431910

Ексклузивен дилър за България на
НПГ Гранит Саламандра, Русия

     Серия аерозолни генератори АГС 11/1 - АГС 11/2 - АГС 11/3 са разработени с повишена виброустойчивост, минимална температура на изходящия аерозол и имат универсалнопредназначение с широк диапазан на защитаваните обекти - от малки битови изделия (телевизори, електрически кутии с бушони и електромери, електро разпределителни и комуникационни шкафове както стационарни, така и мобилни, защита на автомобилни, автобусни и тежкотоварни двигатели, багажни помещения, горивни пространства и други) до помещения и здания за обществено ползване, промишлено, складово и спомагателно предназначение с обем до 10 000 куб. м.
     Дадената серия аерозолни генератори (пожарогасители) се отличава от другите серии АГС както следва:
     1. Повишена защита от погрешно сработване: новият пусков елемент (запалка), встроен вътре в корпуса е УЗТ-7,5 със съпротивление 7,5 Ом, срещу 3,5 Ом в пусковите устройства ВЭЛ, минимален ток за пускане - 1,0 А срещу 0,4 А при ВЭЛ. Това позволява дадените генератори да се използват при условия с повишена възможност за електромагнитни полета във веригата.
     2. Температурата на аерозолната смес е понижена поради използването на последователен метод за излизане на аерозолната струя.
     3. Поради изменението на конструктивната схема за охлаждане на газоаерозолната струя - значително е понижена основната част при фазата за конденз, както и температурата на корпуса на генератора.
     4. Намелени са габаритите и масата на генераторите.

Пожарогасител АГС 11-1
Пожарогасител - АГС 11/2
Пожарогасител - АГС 11/3

     Генераторите на пожарогасителен аерозол АГС 11/4, АГС 11/5 и АГС-11/6 и тяхните модификации са предназначени за работа в състава на автоматична система за пожарогасене, а също и за автономни системи със захранващ блок, обезпечаващ пусковите характеристики на генератора. Устройствата могат да се комплектоват със съответния необходим вид пусково устройство според необходимостите на помещението - дълги помещения с нисък таван - в кабелни тунели, гаражи, сервизи. Лесно се херметизират и не се влияят от прах и други замърсяващи елементи.

Пожарогасител - АГС 11/4
Пожарогасител - АГС 11/5
Пожарогасител - АГС 11/6

     Всички генератори притежават становища за допустимост от НСПАБ.

Практическо приложение в снимки
(и препоръчително оборудване)
 
   
складове, гаражи, цехове, сервизи
приложение пожарогасене гаражи складове сервизи
електростанции, машини, кабели
аерозолни генератори
електроника, сървъри, техника
пожароизвестителни системи
МПС, автомобили, автобуси
пожарна охрана
кораби, влакове, товарни коли
пожарогасене цена
апартаменти, вили
пожароизвестяване цена
АГС-5 - за ръчно ползване
АГС-5 инструкция цена

 пожарогасител Пожарогасители
Аерозолни генератори.


Благодарение на силно инхибиращото действие на аерозола върху процесите на горене, аерозолните генератори (пожарогасители) се очертават като едно от най-ефективните и икономически най-целесъобразни противопожарни средства, използвани в ежедневната практика.

повече информация
Начало    :    За нас    :    Продукция    :    Документация    :    Партньорство    :    Контакти

Полезни връзки

Пожарогасители. Аерозолен пожарогасител - пълна информация. Пожарогасене.
Copyright © "Анкос 66" ЕООД , 2009, Всички права запазени.